Mick Broekhuijsen » Reacties

Reactie plaatsen

Reacties

Willem van 't Riet
2 maanden geleden

Ik kan mijn verhaal niet kwijt. Ik had een BDE die alles in één keer duidelijk maakte. Het was zo intens dat ik er zo weer naar toe zou willen maar moet ik deze openbaringen delen of niet? Mijn hele leven ben ik een oude ziel en de BDE erbij maken mij onrustig.

Annelies,Gert en Lobke
6 maanden geleden

Dank je wel voor je hulp bij ons afstuurproject en je verbeteringen je boekenbon komt eraan

Sybrig,Peter,Chantal,Maaike
2 jaar geleden

Hoi Mick,
we zijn geslaagd,bedankt voor je medewerking en je geduld(haha)
We houden je op de hoogte als er ooit vragen zijn.
Lieve groeten van allemaal
Sybrig

Carla Brunswijck
2 jaar geleden

Hallo Mick ,
Bedankt voor je verhaal en uitleg over je NDE,geweldig dat je dit doet
met vriendelijke groet,
Carla Brunswijck

Paul
3 jaar geleden

Hoi Mick,
Bedankt voor je verhaal en je humor ,ik weet nu wat meer over mijn BDE en ga door op mijn speurtocht
Paul S

Ilse
3 jaar geleden

Ik heb hetzelfde meegemaakt,de tunnel,het licht en mijn oma gezien.Ik moest een lint doorknippen om te mogen blijven,maar ik durfde niet en werd als een soort buddyjumper teruggestuurd en heb er niet over durven praten,totdat ik je lezing van gisteren meemaakte dank je wel wat een openbaring ik neem nog contact op met je.

Joop
3 jaar geleden

Dank je voor je lezing,het was duidelijk, mooi,zo kwetsbaar en vol gevoel ,je hebt veel mensen geraakt dank daarvoor.

Astrid
3 jaar geleden

Ik heb je verhaal gelezen veel herkenning de tunnel het licht dierbare overledenen terug zien , de taak maar tot nu toe vraag ik me nog steeds af wat mijn taak hierin is , destijds zorgde ik voor mijn moeder die verlamd was en dacht dat dat mijn taak zou zijn , maar zo voelt het niet , iedere dag denk ik wat zou daar mee bedoeld zijn want je moet hetzelf uitvinden wat je taak is dus tja ik help heel veel mensen met problemen die komen ook allemaal naar mij toe en ik probeer ze dan een beetje positiviteit weer mee te geven zak dat het zijn dan ik weet het niet !!! Er gebeurde na mijn bde ook een keer iets raars ik zat op dat moment in de trein en ik dacht op dat moment aan mijn bde er kwam een Engels sprekende vrouw naast me zitten , uit het niets begon ze met mij te praten , en ze zei jij bent er geweest he ff verschrikt opkijken met wat ze daar mee bedoelde want tja je bent er geweest kan alles omvatten toen zei de No No you have been in heaven youre a good person en ineens stapte ze uit en zij ze youre are one of THE angels ik was die dag helemaal van streek ik dacht ik ken die hele vrouw niet begint uit het niets tegen mij te praten vond het heftig heb de ervaring daarna thuis opgeschreven maar weet niet wat het te betekenen had. !!

Rob,Eric,Sjaantje
3 jaar geleden

Hoi Mick,we wilden je bedanken voor je inzet,je geduld en je luisterend oor en adviezen voor ons afstuderen.Als we in onze loopbaan te maken krijgen met mensen met een BDE ervaring weten we je zeker te vinden.
Lieve groet van je HBO clubje

Michel B
3 jaar geleden

Hallo Mick ,wat een mooi verhaal en uiteenzetting van jouw NDE?BDE bedankt weer en tot volgend seizoen bij de spirituele cafés.